Acte de reconeixement als doctors i doctores dels anys acadèmics 2019-20 i 2020-21

Contenido en el idioma por defecto

 

El proper dia 24 de novembre a les 18 hores, a l’Aula Magna de l’edifici Arxiduc Lluís Salvador, celebrarem la festivitat del Beat Ramon Llull amb un acte de reconeixement als doctors i doctores que han llegit la tesi doctoral durant els anys 2019-20 i 2020-21 a la UIB, durant el qual els lliuraran l’anell d’argent, distintiu dels doctors. 

En el decurs de l’acte la doctora Ana J. Cañas, professora ajudant de Treball Social i Serveis Socials de la nostra universitat, pronunciarà la lliçó titulada «La satisfacció per compassió i el desgast per empatia en els voluntaris i voluntàries de l’àmbit sociosanitari de Mallorca». 

La tesi doctoral de la doctora Ana J. Cañas, defensada el novembre de 2020, fou guardonada amb el premi a la millor tesi doctoral per la European Association of Schools of Social Work (EASSW). 

Els doctors i doctores inscrits han de ser a l’interior de la sala a les 17.45 hores per rebre les instruccions pertinents. 

Enguany a aquest acte només hi podran accedir els doctors i doctores d’aquests dos anys. No es permetrà l’accés als familiars ni acompanyants. 

La cerimònia es podrà seguir en directe a través del CanalUIB i del canal de la UIB a YouTube, i tot just en acabar l’acte es podran adquirir les fotografies dels doctors i doctores en el moment de recollir l’anell. 

La sol·licitud d’assistència a l’acte s’ha de fer del 8 al 19 de novembre a través d’UIBdigital.

El dia 23 de novembre, totes les persones inscrites rebran un correu electrònic que els recordarà els detalls de la celebració. 

La celebració de l’acte està subjecta a l’evolució de la pandèmia de COVID-19 i, per tant, a la normativa sanitària que imperi en aquell moment. La Universitat podrà alterar o modificar, i fins i tot anul·lar, l’acte si les circumstàncies ho requereixen.